Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging 4-daagse persreis naar Newcastle

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 13 juni 2001

Betreft: Uitnodiging 4-daagse persreis naar Newcastle met Queen en Prince of Scandinavia

DFDS Seaways, met zeven passagiersschepen marktleider van ferry overtochten op de Noordzee, nodigt u in samenwerking met England's North Country uit voor een persreis naar Newcastle van donderdag 5 t/m zondag 8 juli 2001 ter gelegenheid van de introductie van het M.S. Queen of Scandinavia.
U maakt zo niet alleen uitgebreid kennis met deze nieuwste aanwinst van DFDS Seaways, maar ook met het veelzijdige Noord-Engeland.

Onze luxe cruiseferries zijn van alle gemakken voorzien en beschikken o.a. over diverse restaurants, bars en lounges met zeezicht. Vermaak vindt u in de gezellige nachtclub, het casino, de bioscoop en de uitgebreide Seashop. Aan boord van de Queen is zelfs een binnenzwembad! De hotelovernachting in Engeland wordt u aangeboden door England's North Country.

Programma
5 juli Vertrek om 18.00 uur vanuit IJmuiden naar Newcastle per Prince of Scandinavia 6 juli 09.00 uur Aankomst in Newcastle
Ontmoeting met vertegenwoordiger van Northumbria Tourist Board Rondleiding door Newcastle met o.a. bezoek aan de attractie "Life Interactive World". Diner en hotelovernachting in Newcastle.
7 juli Bezoek aan Durham, "Open Air Museum of the North" in Beamish en Hadrian's Wall. Om 17.30 uur vertrek vanuit Newcastle naar IJmuiden per Queen of Scandinavia 8 juli Aankomst om 9.30 uur in IJmuiden

Deelname
Wilt u deelnemen aan deze persreis dan kunt u zich daarvoor aanmelden bij USP PR & Communicatie. Wij verzoeken u om uw gegevens op bijgaand formulier in te vullen en dit te faxen naar USP via faxnummer: 020- 42 32 862 of te emailen via (admin@usp.nl). De groep zal uit max. 8 deelnemers bestaan.

Lezersaanbiedingen
Indien u geïnteresseerd bent, biedt DFDS Seaways u de mogelijkheid de publicatie van uw artikel of reisverslag te combineren met een lezersaanbieding in uw blad. Lezers van uw blad kunnen hierbij profiteren van interessante arrangementen kortingen en/of extra's.Aanmeldingsformulier
Noordelijk Engeland ervaren

O Ja, ik ben geïnteresseerd in een persreis naar England's North Country

O Nee, ik ben op dit moment niet geïnteresseerd, maar houd mij op de hoogte

Naam :

Organisatie/uitgever :

Naam blad :

Verwacht publicatieformaat* :

Verwachte periode publicatie* :

Doelgroep :

Adres :

Postcode : Plaats :

Telefoonnummer : Fax :

E-mail :

Opmerkingen :

S.v.p. faxen of emailen naar USP: fax 020- 42 32 862, email: (admin@usp.nl)


* In verband met de door DFDS Seaways samen te stellen lezersaanbieding.
Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen vrij is, verzoek ik u hierbij zo snel mogelijk te reageren.

Met vriendelijke groet,

USP PR & Communicatie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie