Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie plan herstructurering Emmens industrieterrein

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Toekomst Bargermeer, 27 juni 2001

Herstructurering Emmens grootste industrieterrein Gemeente nodigt bedrijven uit mee te denken over toekomst Bargermeer

Op donderdag 5 juli presenteert wethouder Economische Zaken, de heer G. Evenhuis van de gemeente Emmen, de eerste rapportage van het plan van aanpak Duurzame Herstructurering Bargermeer. Tijdens de bijeenkomst wordt een beeld gegeven van de resultaten van het project Duurzaam Bargermeer. Tevens is er aandacht voor het vervolgproject Bahco dat staat voor Bargermeer Herstructureren Collectief Ondernemen. De plannen moeten uiteindelijk leiden tot een visie op hoe het industrieterrein Bargermeer er in 2020 uit moet zien. Sprekers zijn onder meer de heer J.H. Veenhouwer, voorzitter MKB-Noord en de heer De Vries, plantmanager van Fano Fine Food Emmen.

De gemeente Emmen wil samen met het bedrijfsleven bekijken hoe Emmens grootste bedrijventerrein op een duurzame manier kan worden gemoderniseerd. Doel van de bijeenkomst is ondernemers van het Bargermeer in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de eerste initiatieven en uit te nodigen mee te denken over de toekomst van Bargermeer. Ook is het de bedoeling te komen tot het oprichten van een vereniging van bedrijven om het zogeheten parkmanagement verder uit te werken. Parkmanagement is een organisatie die dient als eerste aanspreekpunt voor ondernemers en zich bezighoudt met het gezamenlijk beheer van de openbare en de privé-ruimte op het industrieterrein.

Tijdens de bijeenkomst zal ook aan 23 Emmer bedrijven het Duurzaam Drenthe certificaat worden uitgereikt door de gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Drenthe, de heer H. Weggemans.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie