Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagmiddag 2 juli 2001
16:34 maandag 2 juli 2001

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

ZUIDLAREN
Aanrijding met letsel
Maandagmiddag omstreeks 13.00 uur is een 13-jarig meisje uit De Groeve gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Op de Stationsweg vlakbij de Zuiderstraat werd ze aangereden door een 51-jarige automobiliste uit Anloo, die haar geen voorrang verleende. Het meisje is met vermoedelijk een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht.

ASSEN
Inbraken in bedrijven
Afgelopen weekeinde is ingebroken in een bedrijf aan de Prinses Irenestraat. De daders hebben ramen vernield om binnen te komen. Er zijn 6 laptops gestolen.
Zondagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de Wiltonstraat. De achterdeur van het bedrijf is opengebroken. Uit de zaak verdween een kassalade met daarin een bedrag aan geld.

NIEUW-WEERDINGE
Aanrijding met letsel
Maandagmiddag tegen 13.30 uur is een 23-jarige automobilist uit Nieuw-Weerdinge met zijn auto van de weg geraakt. Hij reed over de N364 en raakte door onbekende oorzaak in de berm. Na een stuurcorrectie schoot hij de rijbaan weer op en verloor de controle over zijn auto en kwam links in de sloot tot stilstand. Met hoofdletsel werd hij overgebracht naar het Scheperziekenhuis, evenals een 30-jarige inzittende man uit Emmen. Deze liep behalve hoofdletsel ook een aantal gebroken ribben op. Vanwege vermeend gebruik van verdovende middelen is van de bestuurder in het ziekenhuis een urineproef genomen. Omdat vermoedelijk ook drank in het spel was is tevens een bloedproef genomen.

EMMEN / MEPPEN (D)
Gestolen auto met dader aangetroffen
Maandagmiddag is in de omgeving Meppen (D) de eerder gestolen auto aangetroffen, in het bezit van een 24-jarige man uit deze plaats. De auto is zondagnacht gestolen aan de Noorder Passage in Emmen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie