Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Getuigen gezocht frontale aanrijding twee bromfietsen Emmen

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van woensdag op donderdag
11:08 donderdag 5 juli 2001

Martin Panman
0592-383211

Frontale aanrijding tussen twee bromfietsen. Politie zoekt getuigen

EMMEN. Op de Angelsloerdijk gebeurde woensdagmiddag tegen 16.00 uur een aanrijding waarbij twee bromfietsen waren betrokken. Beide bromfietsers reden elkaar tegemoet en raakten elkaar frontaal. Omdat niet duidelijk is wie onvoldoende rechts heeft gehouden zoekt de politie getuigen van dit ongeval. De beide uit Emmen afkomstige bestuurders, van 20 en 27 jaar werden licht gewond. De bromfietsen werden beschadigd en de bromfiets van de 27 jarige Emmenaar had te veel vermogen.

Brug weg, auto in t kanaal

HOOGERSMILDE. Vannacht dacht een 24 jarige inwoner van Assen dat er in het verlengde van de weg (Achter de Bargen) waarover hij reed wel een brug over de Drentse Hoofdvaart zou liggen. Vlak voor het kanaal zag hij echter dat er geen brug lag. Remmen hielp niet meer. Hij knalde door het schrikhek en kwam bijna aan de andere kant van het kanaal tot stilstand. Daar zonk de auto. Met een nat pak mocht de bestuurder zijn verhaal doen bij de politie. Toen bleek dat hij geen rijbewijs had en dat de auto niet was verzekerd. Hij krijgt een proces-verbaal.

Aanrijding tussen motor en fiets

HOOGEVEEN. Op de Schutstraat gebeurde woensdagavond een aanrijding tussen een motorrijder en een fietster. De 18 jarige fietster uit Hoogeveen sloeg op een kruising linksaf de Schutstraat in. Uit de tegengestelde richting kwam een 26 bestuurder van een motor. Deze sloeg rechtsaf. De motor raakte de fietster, waardoor deze een geparkeerde auto viel. De fietster werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrachtauto gekanteld

NIEUWLANDE. Gisteravond tegen halfzeven kantelde er een vrachtwagen op de A37 ten hoogte van Nieuwlande. De 48 jarige bestuurder van de vrachtauto met aanhangwagen, woonachtig in Emmen, verklaarde dat hij verblind werd door de zon. Hij kwam in de rechterberm terecht, corrigeerde te sterk, waardoor de vrachtauto kantelde. De aanhangwagen bleef rechtop staan. De vrachtauto vervoerde plastic. De bestuurder werd gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer kon redelijk doorrijden. Het bergen van de lading is in verband met de invallende duisternis gestopt en is vanmorgen hervat.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie