Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag TT avond politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Voor de politie rustige TT avond
23:06 vrijdag 29 juni 2001

Martin Panman
0651611628

De politie heeft een rustige TT avond gehad. In het centrum van Assen was het zeer druk met feestende mensen. De sfeer was prima. In Witten werd veel aan bacchus geofferd. Dat leidde er toe dat de politie moest ingrijpen omdat mensen op motorkappen van auto's sprongen. Verder werd een man aangehouden die met een vuurwerkpistool liep te zwaaien

Op de Haarweg gebeurde een aanrijding waarbij een motoragent van Assen betrokken was. De motorrijder zag een andere motorrijder die een wheely maakte. Omdat de man uit de tegengestelde richting kwam keerde de motoragent en reed achter de verdachte aan. Hierbij verloor hij echter de macht over het stuur, kwam te vallen en in zijn val raakte hij een andere motorrijder. Beiden werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politieman werd gewond aan zijn bekken. De andere man, eveneens afkomstig uit Assen, kon na behandeling naar huis.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie