Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Projectbureau Masterplan Zuid houdt lezersonderzoek

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Apeldoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn

Keywords:

Projectbureau Masterplan Zuid houdt lezersonderzoek

5 juli 2001

Medewerkers van het projectbureau Masterplan Zuid gaan komende vrijdag en zaterdag de wijk in om een lezersonderzoek te houden naar de Masterplan Zuid-pagina in het huis-aan-huisblad Weekend Totaal. Vrijdag 6 juli aanstaande staat een Masterplan Zuid-stand op het Schubertplein en zaterdag 7 juli in Hart van Zuid, beide dagen van 9.00 tot 12.30 uur.

Het huis-aan-huisblad Weekend Totaal publiceert eenmaal in de vier weken specifieke informatie over het Masterplan Zuid. Met deze pagina houdt het projectbureau Masterplan Zuid bewoners op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten die plaats vinden in Apeldoorn Zuid. In dit kader worden regelmatig personen geïnterviewd die actief zijn in Apeldoorn Zuid. Daarnaast komen algemene onderwerpen aan de orde die van belang zijn voor bewoners van dit deel van de stad. Om een goede indruk te krijgen of deze Zuid-pagina in Weekend Totaal voldoende bekendheid heeft, wordt in samenwerking met Stichting Wisselwerk een lezersonderzoek gehouden. Het doel hiervan is zicht krijgen op welke onderwerpen meer aandacht vragen en of verbetering van de informatieverstrekking mogelijk is. Bewoners kunnen via een korte vragenlijst hun mening geven over de Zuid-pagina. De uitkomsten van de enquête zullen te zijner tijd te lezen zijn in Weekend Totaal.

Tevens attenderen medewerkers de bezoekers van de stand erop dat zij voor meer informatie over de herstructurering van Apeldoorn Zuid van harte welkom zijn op het projectbureau Masterplan Zuid in wijkcentrum Kayersheerdt. Adres: 1e Wormenseweg 494, telefoonnummer 534 44 00. De openingstijden zijn woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

© 2001 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie