Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomerkermis in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Helderse zomerkermis van 6 juli tot en met 15 juli in de binnenstad

datum: 03 juli 2001

Vanaf vrijdag 6 juli is er weer Helderse zomerkermis in de binnenstad. Zo'n 45 grote en kleine attracties strijden vanaf vrijdag om de gunsten van het publiek. De kermis staat vanaf het voormalig `t Huys Tijdverdrijf tot aan het Polderplein. Wethouder E. Vos-Brandjes opent vrijdag om 16.00 uur officieel de kermis bij de poffertjeskraam op het kermisterrein. Na de opening kan iedereen iedere dag vanaf 13.30 uur tot rond middernacht de kermis bezoeken.

De kermis heeft voor ieder wat wils. Een spectaculaire attractie is de Bungy Bullet: oftewel een omgekeerde bungyjump. Maar ook is er de Breakdance, de Spider, de Grand Canyon, het spookhuis en een 35 meter hoog reuzenrad. Net als ieder jaar zijn er ook dit jaar themadagen. Dinsdag 10 juli is de familiedag. Woensdag 11 juli bezoekt kabouter Plop de kermis. De traditiegetrouwe Noorderhavendag is donderdag 12 juli. Die dag is er ook het optreden van de sterrenparade in samenwerking met de Helderse horeca. Vrijdag 13 juli wordt om 23.30 uur vanaf een ponton op het Marsdiep het kermisvuurwerk afgestoken. Men heeft hierop het beste zicht als men vanaf de kermis de dijk opgaat via de kluft achter garage Zentveldt.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie