Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Emmeloord betrapt man bij poging inbraak Techniekweg

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 6-07-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-211 215

Betrapt bij poging inbraak
EMMELOORD De politie kreeg afgelopen nacht de melding dat iemand probeerde in te breken bij een pand aan de Techniekweg. De agenten die arriveerden zagen een man aan de deur van het bedrijf daarnaast rommelen, die er vervolgens bij het zien van de politie probeerde vandoor te gaan. Hij werd in de kraag gegrepen en meegenomen naar het politiebureau. De gereedschappen die bij de fouillering op de verdachte (36 uit Vijfhuizen) werden gevonden (onder andere een schroevendraaier en een zaklantaarn) zijn in beslag genomen. Later die nacht kwam de melding binnen dat er ook ingebroken was in een derde pand aan de Techniekweg. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau in Lelystad.

Te snel op de rotonde
LELYSTAD Donderdagavond vloog een 20-jarige automobilist uit Lelystad op de rotonde van de Oostranddreef met zijn auto uit de bocht en kwam tot stilstand tegen de reling van het Geldersediep. Zowel hij als zijn passagier raakten licht gewond en zijn per GGD-ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Zijn auto is afgesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie