Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automobilist bij Schalkwijk met auto te water

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-07-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.45 uur
Jongeman in zwembad aangehouden

NIEUWEGEIN Op donderdag 5 juli is een jongeman in zwembad Merwestein aangehouden.

Rond kwart over twee in de middag hield een badmeester toezicht bij het 25-meterbad. Daarbij keek hij ook naar een groepje jongeren. Kennelijk beviel dit een 19-jarige jongeman uit Utrecht niet, hij reageerde verbaal zeer agressief en bedreigde de badmeester.

Na overleg met collega`s werd de jongeman op zijn gedrag aangesproken en verzocht het zwembad te verlaten. Hij bedreigde meerdere medewerkers van het zwembad en schold hen uit. Hem werd nogmaals gezegd het zwembad te verlaten en de politie werd gewaarschuwd. De jongeman werd even later door de politie op het zwembadterrein aangehouden voor bedreiging. Hij is naar het politiebureau overgebracht en daar gehoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Auto in de sloot

SCHALKWIJK Op donderdag 5 juli is een automobilist met zijn auto te water geraakt.

Rond kwart over tien in de avond reed een 21-jarige automobilist uit Tull en `t Waal over de Schalkwijkseweg in de richting van Schalkwijk. Bij hem in de auto zat zijn vriendin. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in een slip, gleed door de bosschages en kwam in de sloot tot stilstand. Het voertuig bleef voor het grootste gedeelte boven water en doordat beiden de autogordel droegen, konden zij ongedeerd de auto verlaten.

Uit de blaastest bleek dat de bestuurder niet had gedronken. De auto is uit de sloot getakeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie