Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland: verkeerscontroles

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Verkeerscontroles
6-7-2001. Donderdag tijdens de avondspits vond een snelheidscontrole plaats op de Klaprozenweg. De controlerende agenten deelden 28 bonnen uit. In 25 gevallen ging het om snelheidsovertreders.

IJdoornlaan
Later op de avond werd de snelheidsdetectieapparatuur ingezet op de IJdoornlaan. Hier moesten 28 hardrijders er aan geloven. De hoogste score was 92 kilometer per uur.

Molukkenstraat
In de Molukkenstraat is gisteravond een verkeerscontrole gehouden. Agenten deelden daarbij 52 bonnen uit aan mensen die geen autogordel droegen. Zij krijgen binnenkort een acceptgirokaart van 90 gulden in de bus.

Dolingadreef
Bij verkeerscontroles op de Dolingadreef zijn gistermiddag en -avond 69 bekeuringen uitgedeeld. Het ging om mensen die geen gordel droegen, hun autopapieren thuis hadden gelaten of geen rijbewijs hadden.

A1
De Verkeerspolitie heeft vannacht op de A1 van twee hardrijders het rijbewijs afgenomen. Een 20-jarige automobilist uit Almere reed 157 kilometer per uur en een 25-jarige inwoner van Rijswijk reed 160. Beiden kregen een proces-verbaal. De officier van justitie beslist of ze het rijbewijs terugkrijgen.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie