Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur Staatsbosbeheer

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

www.minlnv.nl

MINLNV: Nieuwe Directeur Staatsbosbeheer

NIEUWE DIRECTEUR STAATSBOSBEHEER

Minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij heeft ir. C. J. (Kees) Vriesman met ingang van 1 september 2001 benoemd tot directeur van Staatsbosbeheer. De heer Vriesman volgt Maarten Brabers op, die sinds 1 maart j.l. directeur-generaal is bij het ministerie van Financiën.

De heer Vriesman (56) studeerde Weg- en waterbouwkunde aan de HTS in Haarlem en Civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft. Na zijn studie was hij wetenschappelijk medewerker aan de TU Delft. In 1978 begon hij zijn loopbaan bij de Rijksoverheid. Tot 1991 bekleedde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat en het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Van 1991 tot 1998 was hij achtereenvolgens algemeen directeur van MOES Bouwbedrijf en directeur concernhuisvesting en vastgoed bij de ABN Amro Bank N.V. In 1998 keerde hij terug naar de Rijksoverheid en werd hij directeur-generaal van de Ruimtelijke Ordening bij het ministerie van VROM.

06 jul 01 11:15

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie