Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetprovider IntroWeb biedt keuzevrijheid in Breedband

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Breedband Internet in Twente

Internetprovider IntroWeb biedt keuzevrijheid in Breedband

Hengelo 6 juli 2001 - Razendsnel over het Internet informatie versturen en ophalen. Het is nu mogelijk in Twente! Tal van nieuwe Internettoepassingen komen hiermee full-speed ter beschikking van bedrijven. Internetprovider IntroWeb biedt diverse breedband oplossingen aan het bedrijfsleven aan. Afhankelijk van de locatie van de vestiging bestaat de keuze uit diverse breedband Internetaansluitingen.

WirelessAccess - Draadloos breedband Internet
WirelessAccess is een voordelige en snel te leveren breedband Internetdienst van IntroWeb. Met WirelessAccess gaat data versturen net zo snel als data ontvangen. WirelessAcess is een hoogwaardig netwerk in Twente op basis van diverse 100 Mb wireless verbindingen. WirelessAccess is een zeer betrouwbare en veilige verbinding via een antenne op het dak.

ADSL Access - Snel Internet via de telefoonlijn
Met ADSL beschikken bedrijven over een snelle Internetverbinding. ADSL geeft 24 uur per dag, 7 dagen per week verbinding met Internet voor een vast, maandelijks bedrag. In veel gevallen zal ADLS zelfs goedkoper zijn dan een analoge- of ISDN verbinding! De snelheid van de Internetverbinding is hoog (tot 2 Mbit/s). IntroWeb biedt ADSL aan als BusinessPack, inclusief domeinregistratie, websitehosting, E-mailadressen en een extra inbelaccount.

Kabel Acess - Internet via de kabel
Voor een vast maandelijks bedrag kunnen bedrijven net zo veel op Internet als ze zelf willen. Voor bedrijven bieden wij een alles in één pakket. Met slechts 1 formulier is een KabelInternet abonnement te regelen inclusief eigen domeinnaam en webruimte. IntroWeb biedt met KabelInternet een kwalitatief zeer goede en snelle Internetverbinding.

IntroWeb - Internet Service Provider
IntroWeb is Internet Service Provider voor de zakelijke markt met een zeer compleet dienstenaanbod. Het nut en de toepasbaarheid voor het bedrijfsleven is ons uitgangspunt. IntroWeb biedt onder meer Internettoegang, domeinregistratie, webhosting, netwerkkoppelingen en E-commerce oplossingen. IntroWeb vormt samen met ICT beveiliger IntroCom een ijzersterk team in de IntroCom Groep.

Einde persbericht

Bijlage: Landkaart Breedband Internet in Twente (gif-bestand) Kijkt u voor meer informatie op www.introweb.nl Perscontact
Bas Holla
Marketing & communicatie IntroCom Groep
nieuws@introcom.nl
tel. 074-2430105
fax. 074-2429895

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie