Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur voor vragen over Zuid-Holland in Zevenhoven

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

29-06-2001

Spreekuur Gedeputeerde Hallensleben op 6 juli in Zevenhoven

Op vrijdag 6 juli a.s. houdt gedeputeerde Edit Hallensleben een spreekuur in de gemeente Zevenhoven voor de inwoners van de Rijn- en Gouwestreek. De provincie wil door het organiseren van spreekuren van de zgn. gebiedsgedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen.

Het spreekuur vindt plaats in Partycentrum 't Trefpunt, S. van Drielstraat 4 in Zevenhoven van 16.00 tot 17.00 uur. Bezoekers dienen zich van tevoren telefonisch aan te melden. Dit kan tot vrijdag 6 juli 12.00 uur via telefoonnummer 4417013. Gedeputeerde Hallensleben houdt met regelmaat spreekuren op verschillende locaties iiiin de regio Rijn en Gouwe, de regio waarvoor zij aanspreekbaar is.

De provincie werkt in de regio Rijnstreek aan veel projecten. Zij schakelt inwoners in bij de landschappelijke inpassing van busbanen langs de N 207 in Alphen aan de Rijn en in Jacobswoude. Zij verbetert het openbaar vervoer door het ontwikkelen van de Rijn-Gouwelijn; een groot aantal haltes zal de bereikbaarheid van dit gebied vergroten. Ook overlegt de provincie met de gemeenten in de regio over stedelijke vernieuwing. Gemeenten kunnen hiervoor plannen indienen voor financiële ondersteuning. De provincie zet zich in haar recreatieplannen in voor ontwikkeling van waterrecreatie, samen met gemeenten. Het plan is ook het "Land van Wijk en Wouden" -tussen Alphen, Leiden en Zoetermeer- tot een landbouwgebied te maken, ontsloten voor recreatie met ruimte voor waterberging en natuur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie