Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo: Vrouw vermist

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 6-07-2001
Vrouw vermist

Venlo vrouw vermist

VENLO Sinds zaterdag 30 juni is de 44-jarige Monika Spitzack von Briesinsky uit Krefeld vermist.

De vrouw kwam die dag met haar man aan bij een hotel in Venlo. Daar verbleef het tweetal die dag enige tijd op een kamer, waarna zij de stad ingingen. Daar is de vrouw uiteindelijk met een onbekende man meegegaan. De heer Spitzack heeft sinds zaterdagavond zijn vrouw niet meer gezien. Zondagmiddag is hij uit het hotel vertrokken zonder mevrouw Spitzack von Briesinsky. Dinsdag 3 juli heeft de man de vermissing van de vrouw gemeld bij de autoriteiten in Duitsland. Waarna de Nederlandse politie in kennis is gesteld, die op haar beurt een onderzoek is gestart. In het hotel heeft de politie de bagage van de vrouw aangetroffen. Die is voor onderzoek veiliggesteld. Het signalement van de vrouw luidt:


· lang circa 1.60 meter


· kledingmaat 38/40


· schoenmaat 37


· gedrongen postuur


· bruin haar


· bruine ogen.

De politie vraagt getuigen die mevrouw Spitzack van Briesinsky zaterdag 30 juni of later hebben gezien contact met haar op te nemen. Telefoon 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie