Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.: Diefstal

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 6-07-2001
2ePersberichtdonderdag5juli2001

Politieberichten

Eindhoven: Hennepplanten aangetroffen
Tijdens een assistentie aan een gerechtsdeurwaarder zijn donderdagmorgen rond 9.00 uur op de zolder van een woning op de Aakstraat een volledig ingerichte en in bedrijf zijnde hennepkwekerij met 100 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt. Alle hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur zijn inbeslaggenomen en afgevoerd. De planten worden vernietigd. Tegen de eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Budel: Verdachten aangehouden
Woensdagavond rond 19.00 uur zijn op de A2 onder de gemeente Budel twee Poolse man-nen aangehouden. Bij controle in hun auto werd zeven kilo weed aangetroffen. De mannen zijn na verhoor in het politiebureau heengezonden. De weed is inbeslaggenomen. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 11.10 en 12.15 uur is op de St. Janstraat een snelheidscontrole gehou-den. 553 voertuigen zijn gecontroleerd. 79 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u.

Gemert: Diefstal portemonnee
Donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur is een 39-jarige vrouw uit Elsendorp slachtoffer ge-worden van diefstal van haar portemonnee. Zij liep daar over de Nieuwstraat. Plotseling bemerkte ze dat het klepje en de ritssluiting van haar handtas openstond. Vervolgens zag zij dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In haar portemonnee zat een paar duizend gulden vakantiegeld.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 7.30 uur raakte bij een aanrijding op de A58 onder de gemeente Oirschot een 45-jarige automobilist uit Etten Leur gewond. Hij reed daar richting Eindhoven. Door de noodzaak van het verkeer geboden remde hij. Een 28-jarige automobilist uit Prinsenbeek die achter hem reed bemerkte dat te laat. De Prinsenbeker was niet in staat zijn auto tot stilstand te brengen binnen de afstand waarover hij de weg kon overzien. De man uit Etten Leur klaagde over nekpijn en is overgebracht naar het Elisabethziekenhuis.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 7.30 uur raakte bij een aanrijding op De Fransman een 43-jarige automobilist uit Oirschot gewond. Hij reed daar richting Best. Uit tegenovergestelde richting kwam een landbouwtractor, bestuurd door een 35-jarige man uit Oirschot, gereden. Bij het passeren reed de automobilist tegen de spuitinstallatie die op de tractor was gekoppeld. Hij zou door de laaghangende zon zijn verblind. Door de aanrijding ging de autovoorruit kapot. De automobilist kreeg glas in zijn gezicht en liep enkele kneuzingen op.

Deurne: Man aangehouden op verdenking incest
Maandagmorgen is in zijn woning in Deurne een 52-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van incest met twee minderjarige kinderen. (slachtoffers zijn 9 jaar oud). De man is donderdagmiddag voorgeleid aan de rechter commissaris in s Hertogenbosch.

Someren: Diefstal uit winkel
Donderdagmiddag om 14.30 uur is een 29-jarige vrouw uit Someren aangehouden. Even daarvoor nam zij twee rieten manden weg, bij een bedrijf op de Vaarselstraat, en deed deze in haar auto. Direct na de diefstal stapte ze in de auto en reed weg. De gewaarschuwde politie trof de vrouw op de Geerkesweg aan. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

De Rips: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 8.55 en 11.50 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Stippelberg. 858 voertuigen zijn gecontroleerd. 141 daarvan reden sneller da de toegestane snelheid van 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 135 km/u.

Westerhoven: Verkeerscontrole
Donderdag zijn verkeerscontroles gehouden op de Kempervennendreef en Provincialeweg. 13 automobilisten kregen een bekeuring voor: 12x het niet dragen van de autogordel en 1x het rijden door roodlicht. 5 bromfietsers kregen een bon voor: 3x het niet dragen van een helm; 1x geen bromfietscertificaat en 1x snelheidsovertreding in de bebouwde kom.

Son: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 16.30 en 17.45 uur is op de Sonniuswijk een snelheidscontrole gehouden. Van de 225 gecontroleerde voertuigen reden er 60 harder dan de toegestane snelheid van 60 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie