Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telecity: back-up essentieel na stroomstoring Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Effectieve back-up essentieel volgens Telecity na stroomstoring in Amsterdam

De noodzaak van een betrouwbare back-up voor IT informatie en services werd gisteren weer eens onderstreept toen een groot aantal bedrijven te kampen had- met een stroomstoring in Amsterdam. De klanten van TeleCity die in het Internet Data Centre staan, dat gevestigd is in het gebied waar de stroomstoring plaatsvond, ondervonden geen negatieve gevolgen.

TeleCity is een pan-Europees Internet-infrastructuur bedrijf dat web-hosting, management en development services aanbiedt aan ISPs, telecom carriers/service providers en corporate klanten. Het bedrijf maakt bij haar activiteiten gebruik van Europa's meest toonaangevende netwerk van Internet Data Centra. Het levert geavanceerde services waarmee iedere klant de voor hem meest geschikte verbinding met het Internet tot stand kan brengen - en dat alles op een wijze die e-business op een kosteneffectieve, veilige en betrouwbare manier mogelijk maakt.

"Er is op elk van onze locaties een back-up systeem aanwezig dat bestaat uit generators en UPSs (Uninterruptible Power Systems) die ervoor zorgen dat al onze klanten die aanwezig zijn in ons Internet Data Centre ononderbroken hun activiteiten kunnen voortzetten. Wat er ook met de normale stroomvoorziening gebeurt," zegt Alexandra Schless, Country manager Sales en Marketing van TeleCity in Nederland. "Dit zorgde ervoor dat de activiteiten van onze klanten niet onderbroken werden door de stroomstoring".

In Nederland behoren 17 van de grootste Telco's en diverse ISP's tot TeleCity's klantenkring.

Einde

Mocht u de faciliteiten van TeleCity willen bekijken, of wilt u meer informatie over een redundant back up system of een interview met Alexandra Schless neem dan contact op met Sinéad Hewson op 020-530 4342 / 06 150 71 701

Met vriendelijke groet/ best regards,
Sinead Hewson
Senior Account Director
Text 100 Public Relations
Global High Technology Public Relations

Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 5304342
Fax: +31 20 5304331
Email: (sineadh@text100.nl)
mob: +31 6 150 71 701
URL: www.text100.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie