Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SuSE Linux AG brengt firewall-oplossing voor bedrijfsnetwerk

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

SuSE Linux AG komt met firewall-oplossing voor bedrijfsnetwerken

Tijdens de LinuxTag-expo in Stuttgart presenteerde SuSE Linux AG een nieuwe Linux-oplossing voor professioneel gebruik. De "SuSE Linux Firewall on cd-rom" biedt bedrijven die met internet verbonden zijn een efficiënte afscherming van hun bedrijfskritische gegevens en hun IT-infrastructuur.

De SuSE Linux firewall is ontwikkeld als gateway op toepassingsniveau en combineert de hoge beveiligingsnormen van een hardwareoplossing met de flexibiliteit van een software-matige firewall. Als centraal onderdeel van een intelligent, algeheel IT beveiligingsbeleid, controleert, bewaakt, analyseert en registreert de "SuSE Linux Firewall on cd-rom" het actuele gegevensverkeer en biedt zo ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie