Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo: Verkeersgewonde

Datum nieuwsfeit: 06-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 6-07-2001
Mediaberichten 6 juli (laatste berichten)

Echt man bezorgt politie volop werk

ECHT Een 33-jarige man uit Echt heeft in en rond zijn ouderlijke woning donderdagavond voor flink wat rumoer gezorgd. De man is psyiatrisch patient maar gebruikte waarschijnlijk zijn medicijnen niet waardoor hij verward raakte. Donderdagavond werden zijn ouders zo bang van de man dat zij de politie belden. Een van de politiemensen kent de man goed en probeerde hem rustig te krijgen. Dat lukte maar ten dele. Op zeker moment pakte de man een mes uit zijn auto en liep daarmee de paardenstal achter de woning in. Omdat de politie geen risico wilde nemen werd assistentie gevraagd en werd na enige tijd door de politie met kogelwerende vesten een zoektocht in de stal gestart. Daar bleek de man toen niet meer aanwezig. Rond middernacht staakte de politie het zoeken. Vrijdagmorgen bleek de man weer gewoon thuis te zijn en is zonder slag of stoot met de politie meegegaan. Een gewaarschuwde psychiater was van mening dat de man moest worden opgenomen in een psychatrisch ziekenhuis. Dat is inmiddels gebeurd.

Veulen snelheidscontrole

VEULEN Bij een snelheidscontrole op de Lorbaan heeft de politie vrijdagmorgen 16 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 148 voorbijgangers was 104 km/u.

Roermond verkeersgewonde

ROERMOND Bij een botsing tussen een lijnbus en een 64-jarige fietster uit Roermond, is de laatste gewond geraakt en opgenomen in het ziekenhuis. Waarschijnlijk fietste de vrouw op het Stationsplein door het rode licht, net op het moment dat de bus, bestuurd door een 42-jarige man uit Roermond, optrok. Bij de botsing die volgde raakte de vrouw gewond, waarna een ziekenhuis opname noodzakelijk bleek.

Weert brand in flat

WEERT Een flat aan de Laurenburg is door brand volledig verwoest en de 55-jarige bewoonster daarvan met brandwonden opgenomen in het ziekenhuis. waardoor de brand is onstaat is nog niet bekend, maar de politie houdt zeker rekening met brandstichting. Zekerheidshalve zijn een vrouw van onbekende leeftijd en een 61-jarige man naar het ziekenhuis gebracht. Een hondje moest naar de dierenarts. Het dier heeft waarschijnlijk veel rook binnen gekregen. De gewonden bewonen flats rondom de uitgebrandde woning. Die is door het vuur volledig verwoest. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Beringe bedrijfsongeval

BERINGE Een 49-jarige werknemer van een bedrijf aan de Meijelseweg is vrijdagmorgen gewond geraakt. De man uit Nederweert viel tijdens zijn werk in een ongeveer 4 meter diepe put en brak daarbij enkele ribben en liep kneuzingen op. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. De politie heeft de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Vlodorp snelheidscontrole

VLODROP Bij een snelheidscontrole op de Herkenbosserweg heeft de politie vrijdagmorgen 28 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 420 voorbijgangers was 110 m/u.

Roermond snelheidscontrole

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Koninginnelaan heeft de politie vrijdagmorgen 51 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 268 voorbijgangers was 75 km/u.

Ell snelheidscontrole

ELL Bij een snelheidscontrole op de Hoogstraat heeft de politie vrijdagmiddag 16 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 108 voorbijgangers was 121 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie