Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 07-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-07-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 11.30 uur
Alcoholcontroles

Op verschillende plaatsen in het district Rijn & Venen werden in het kader van de actie Doe nuchter, rij veilig alcoholcontroles gehouden:

VINKEVEEN Vrijdagavond werd tussen negen en tien uur gecontroleerd op de Provinciale Weg. Er werden 75 blaastesten afgenomen. Een automobilist had een te hoog promillage alcohol in het bloed en ontving een bekeuring en een rijverbod.

MONTFOORT Zaterdagmorgen werden rond half twee 41 bestuurders gecontroleerd op de Willeskop, ook hier ontving een automobilist een bekeuring.

LOENEN Enkele tientallen automobilisten werden vervolgens rond twee uur gecontroleerd op de Rijksstraatweg. Twee automobilisten hadden te diep in het glaasje gekeken.

NIEUWERSLUIS Rond half vijf werden 23 automobilisten gecontroleerd op de Rijksstraatweg. Hier hoefden geen bekeuringen te worden uitgedeeld.

Met teveel op de sloot in

WILNIS Een 24-jarige man uit Mijdrecht reed wel heel slingerend over de A2, zo constateerde een oplettende taxichauffeur die vervolgens de politie waarschuwde. Toen de verdachte automobilist bij de N212 de Bovendijk opreed, dook hij met zijn auto de sloot naast de weg in. Nadat de bestuurder op eigen kracht het water uitkwam, bleek dat er inderdaad alcohol in het spel was. Op het politiebureau is ademanalyse verricht waaruit een promilllage van 0,95 bleek. Hij is vervolgens voor de zekerheid per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd in Woerden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie