Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vele sterren sterren stralen in de Efteling

Datum nieuwsfeit: 08-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 08 JULI 2001

Vele sterren sterren stralen in de Efteling

Kinderen tot en met 12 jaar maken van 7 juli tot en met zondag 28 oktober elke dag kans om uitgekozen te worden tot 'Ster van de dag'. Bij het Huis van de Vijf Zintuigen, de hoofdentree, gaan elke morgen tussen 10.00 en 10.30 uur Sterrenspeurders op sterrenjacht om één gelukkige uit te kiezen, die vervolgens de hele dag in de Efteling als een eregast ontvangen wordt.

Dagelijks ligt de rode loper uit om alle Efteling-bezoekers als sterren binnen te halen. Maar droom je er ook wel eens van om een dag als een echte ster behandeld te worden? Ben je niet ouder dan 12 jaar en zou je wel eens met de prins en prinses van de Sprookjesshow op de foto willen of in de ijsshow van Efteling on Ice staan? Of zoveel poffertjes eten als je kunt? Of een favoriete attractie met voorrang bezoeken?

Sterrenspeurders
Dit kan je overkomen als je in de periode van 7 juli tot en met 28 oktober een bezoekje aan de Efteling brengt. Je maakt kans om uitgekozen te worden door een van de Sterrenspeurders. Zij gaan elke morgen tussen 10.00 en 10.30 uur op sterrenjacht om iemand uit te kiezen die gehuld wordt in een sterrentenue en een onvergetelijke dag in de Efteling zal beleven. Behalve de leeftijdsgrens van 12 jaar, stelt de Efteling geen eisen om tot 'Ster van de dag' uitgekozen te worden.

Pardoes-beeld
Vrijdag 20 juli wordt een bijzondere dag voor de 'Ster van die dag'. Deze ster mag namelijk 's morgens het nieuwe bronzen Pardoes-beeld officieel onthullen, dat onlangs een plaats heeft gekregen op de vorig jaar aangelegde Pardoes Promenade. Met de komst van het Pardoes-beeld en de eerder geplaatste lantaarns de Wonderwachters, vormen de Pardoes Promenade en Efteling Brink nu een volwaardige entree tot het park.

Het bijzondere Pardoes-beeld, dat de ware grootte heeft van Efteling-gastheer Pardoes, staat op een wijzerplaat en geeft door mysterieuze geluids- en lichteffecten de tijd aan. Bovendien draait het Pardoes-beeld in een uur helemaal rond.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie