Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 08-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 8-07-2001
Mediaberichten 8 juli (14.30 uur)

VENLO Aanhouding

VENLO Een 30-jarige automobilist uit Heesch is vrijdagavond aangehouden en bekeurd op de Craneveldstraat omdat zijn auto niet APK gekeurd bleek.

ECHT Drugsaanhouding

ECHT Een 31-jarige man uit Echt is vrijdagavond aangehouden op verdenking van overtreding van de opiumwet. De man handelde in drugs in een pand aan de Gelrestraat. Bij nader onderzoek in het pand werden in totaal 124 gram marihuana, 2 XTC-pillen, een zak met knipafval van hennep en kleinere gebruiksartikelen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. De zaak zal door middel van snelrecht worden afgehandeld.

WEERT Aanhouding

WEERT Een 36-jarige man uit Weert is zaterdagmorgen rond 1.00 uur aangehouden op de Parklaan in verband met het niet voldoen aan een vordering om weg te gaan en belediging van een ambtenaar in functie. De man werd aangesproken door de politie over het feit dat hij overlast had veroorzaakt in de buurt door zich in tuinen op te houden. De man werd meerdere malen door de politie gevorderd om naar huis te gaan. Maar hij weigerde te gaan en begon te schelden en uitte beledigende woorden aan de beide politieagenten. Hierop werd hij aangehouden en naar het politiebureau gebracht waar hij werd ingesloten in een cel voor verder verhoor.

ROERMOND Aanhouding vechtersbaas

ROERMOND Een 25-jarige man uit Roermond is zaterdagmorgen rond 2.15 uur aangehouden op verdenking van mishandeling van een 25-jarige man uit Posterholt en een 21-jarige man uit Roermond. De verdachte had onder invloed van alcohol de twee mannen in een pand aan de Nassaustraat lastig gevallen. Uiteindelijk leidde het tot handtastelijkheden en slaan. Hierbij liep de man uit Posterholt een gescheurde lip op. Ook het andere slachtoffer kreeg enkele flinke klappen. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder verhoor werd ingesloten en in de loop van zaterdag in vrijheid werd gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

OOSTRUM Joyrider aangehouden

OOSTRUM - Een 17-jarige jongen uit Swolgen is zaterdagmorgen rond 04.00 uur aangehouden op de Spurkterdijk. De jongen had de auto van zijn stiefvader geleend. Hij was ermee gaan rijden, was de macht over het stuur kwijtgeraakt vanwege het grind op de weg en was van de weg geraakt. De auto raakte aan de voor- en onderzijde beschadigd. De jongen kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

TEGELEN Winkeldievegge aangehouden

TEGELEN Een 73-jarige vrouw uit Tegelen is zaterdagmorgen aangehouden in een winkel aan de Raadhuislaan op verdenking van diefstal van levensmiddelen ter waarde van fl. 8,85. De vrouw werd voor verder verhoor naar het politiebureau gebracht. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Winkeldief aangehouden

VENLO Een 27-jarige man uit Gilze is zaterdagmiddag aangehouden op de Begijnengang op verdenking van diefstal van een fotocamera ter waarde van fl. 2.500,- uit een winkel aan de Klaasstraat. Tevens bleek de man een badpak en een telefoonadapter te hebben gestolen uit twee andere winkels aan de Klaasstraat. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij na verhoor in vrijheid werd gesteld. De zaak is afgehandeld door middel van snelrecht en hij zal zich op 19 september moeten verantwoorden bij de rechter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie