Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie Oosteinder/Waarder in gemeente Woerden

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Woerden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Woerden

Reconstructie Oosteinder/Waarder

Het Oosteinde in Reeuwijk wordt gereconstrueerd in de periode van 9 juli t/m 7 september. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het nodig de weg enige malen geheel of gedeeltelijk af te sluiten voor doorgaand verkeer. Ook kan het verkeer enige hinder ondervinden.


1e fase: maandag 9 t/m vrijdag 13 juli: afsluiting 24 uur per dag Deze afsluiting, nabij de onderdoorgang onder rijksweg A12, is nodig vanwege de plaatsing van de zakpaal tot wering van het sluipverkeer. (Brom)fietsers kunnen met de nodige voorzichtigheid de afsluiting passeren. De omleidingsroute voor doorgaand verkeer van Oudewater naar Woerden v.v. loopt via de nieuw aangelegde rondweg om Waarder heen (Verlengde Tuurluur) en de rijksweg A12. Doorgaand verkeer vanuit Waarder en Driebruggen naar Woerden v.v. kan rijden via de Molendijk en de A12. Bestemmingsverkeer vanuit Waarder ondervindt geen enkele hinder van de afsluiting.

Bouwvak
Van zaterdag 19 juli t/m 19 augustus is er geen hinder of afsluiting door de bouwvakantie.


2e fase: maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus: geen afsluiting, wel verkeershinder
Over de hele lengte van de Oosteinde bereidt de aannemer de asfalteringswerkzaamheden voor. Hiervoor is geen afsluiting nodig, maar het veroorzaakt wel verkeershinder.


3e fase: maandag 27 augustus t/m 7 september: afsluiting overdag op werkdagen
De aannemer sluit het Oosteinde, gezien vanaf de Tuurluur, beurtelings per dag af in de richting Woerden of in de richting Waarder. Het traject begint op maandag 27 augustus richting Woerden. De afsluiting geldt van 7.00 tot 17.00 uur. (Brom)fietsers kunnen passeren, mits zij bereid zijn af te stappen en met hun voertuig aan de hand voorzichtig door de berm te lopen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie