Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 9-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

ZWARE MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is in een cafetaria aan de Ploossche Hof in s-Hertogenbosch een 18-jarige Bosschenaar zwaar mishandeld. De identiteit van de verdachte is nog niet bekend. Het slachtoffer kwam met een van zijn ouders naar het politiebureau om aangifte te doen. Op het bureau werd de jongen misselijk en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat hij twee breuken in de linker oogkas en een deuk in de schedel had opgelopen. De jongen wordt vandaag in het ziekenhuis geopereerd. Het slachtoffer was met een 18 jarige plaatsgenoot in het cafetaria en stond te kijken naar een 13-jarige jongen die op een computerspel stond te spelen. Er kwamen twee wat oudere meisjes bij de spelende jongen staan die hem vroegen hoeveel credits hij had. Toen de jongen zei dat hij dat niet wist begonnen de meisjes hem uit te schelden. Het slachtoffer die dit hoorde vertelde de meisjes daar mee op te houden. Een van de meisjes heeft daarop iemand getelefoneerd Amper vijf minuten later kwam er een man de cafetaria die eiste dat het slachtoffer zijn excuses aanbood aan de meisjes. Toen dat niet gebeurde pakte hij de jongen met twee handen beet aan de voorzijde van de jas en gaf hem opzettelijk een kopstoot. Nog toen het slachtoffer op het politiebureau was werd in de cafetaria een onderzoek ingesteld. De verdachte en de overige betrokken personen waren daar niet meer aanwezig.

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING (Rosmalen)

Op de kruising (rotonde) van de Empelseweg met de Rodenborchweg zijn zondagavond twee automobilisten gewond geraakt. Beiden zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een 58-jarige vrouw uit Valkenswaard reed over de Rodenborchweg in de richting van de kruising. Achter haar reed een 54-jarige man uit Tilburg. Uit het ter plaatse aangetroffen sporenpatroon is het waarschijnlijk gebleken dat de Tilburger zijn voertuig niet geheel onder controle had en een trottoirband raakte. Daardoor botste hij tegen zijn voorgangster, die door de klap via de middengeleider tegen een lichtmast reed. De lichtmast brak in zijn geheel af. De auto kwam tenslotte, nadat hij eerste nog een verkeersbord had geraakt op de verhoogde rotonde tot stilstand. De auto van de Tilburger kwam midden op de rotonde in het bloemenperk tot stilstand. De ravage ter plaatse was groot. Een takelbedrijf, personeel van de dienst Beheer Openbare Ruimte van de gemeente s-Hertogenbosch en monteurs van Essent moesten er aan te pas komen om de boel op te ruimen.

TE LAAT GESLOTEN (s-Hertogenbosch)

Tegen een 39-jarige uitbater van een café aan de Korenbrugstraat is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt. Zijn café was om 02.25 uur nog geopend.

RAMKRAAK (s-Hertogenbosch)

In de nacht van zondag op maandag vond een snelkraak plaats op een horecabedrijf aan het Hinthamereinde in s-Hertogenbosch. Met een gestolen auto is achteruit tegen de gevel van het pand aangereden waardoor het kozijn van de toegangsdeur afbrak. Men is vervolgens naar binnen gegaan maat waarschijnlijk niets weggenomen. De op 7 juli in Tilburg gestolen auto is onbeheerd terug gevonden op de Lagelandstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie