Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EuroBench.com biedt realtime streaming koersen

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

G

EuroBench.com biedt realtime streaming koersen

Beleggersportal EuroBench.com biedt bezoekers sinds kort de mogelijkheid om op real.eurobench.com realtime streaming koersen te volgen. Naast het aanbieden van realtime koersen worden binnenkort ook andere nieuwe diensten, zoals aan- en verkoop van effecten, aangeboden.

Op real.eurobench.com worden realtime koersen van alle aandelen, indices, opties, obligaties en warrants aangeboden die genoteerd zijn aan Euronext Amsterdam, alle aandelen die genoteerd zijn aan Euronext Brussel en een selectie van de aandelen die genoteerd zijn aan Euronext Parijs, inclusief de EuroNext 100 en Next 150.

Alle koersen kunnen zowel statisch als streaming (automatisch verversen zonder klikken) worden verkregen. De dienst wordt mogelijk gemaakt met behulp van Switchpoint. Men hoeft geen abonnement af te sluiten en geen gebruik te maken van creditcards, afrekening geschiedt op basis van belminuten via de telefoonrekening (hfl. 1,25 per minuut). Beleggers die wel een abonnement voor realtime koersen willen afsluiten kunnen terecht op realtime.eurobench.com

EuroBench.com is op basis van het aantal unieke bezoekers en bezoeken de tweede beleggerssite van Nederland, achter Euronext.nl (bron: gegevens verstrekt door beleggerssites zelf).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie