Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-07-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 12.00 u) Maandag, 9 juli 2001

District Kerkrade

Kerkrade; rijbewijs ingevorderd
Bij controle afgelopen nacht, zondag op maandagnacht op de Provincialeweg in Kerkrade van een 32-jarige automobilist uit Eygelshoven bleek dat de man onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 1,6 promille alcohol in zijn bloed had. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Kerkrade; cafe-kraak
Afgelopen zondagmorgen werd een inbraak ontdekt in een cafe aan de Akerstraat in Kerkrade. Inbrekers zijn die zondagnacht/zondagmorgen door vernieling van een raam van de toegangsdeur het cafe-pand binnengedrongen en hebben de kassa (met daarin een klein-/geldbedrag) gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie