Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meetwerkzaamheden gemeente Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Meetwerkzaamheden in juni, juli en augustus

Het Kadaster Gelderland heeft landmeetkundige werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de actualisering van de GBKN (Grootschalige BasisKaart Nederland) in Gelderland uitbesteed aan L.B.A. uit Doetinchem. Landmeters van dit bureau zullen deze werkzaamheden uitvoeren in de maanden juni, juli en augustus. In een aantal situaties zullen zij particuliere percelen moeten betreden (het betreden van een woning is nooit nodig). Het is onvermijdelijk dat dit in sommige gevallen plaatsvindt zonder dat hiervoor uitdrukkelijk bij de bewoners om toestemming is gevraagd. Uiteraard kunnen de landmeters zich legitimeren als medewerkers van het bureau L.B.A. uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie