Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leiden informeert over Zalmsnip 2001

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Zalmsnip 2001 niet ontvangen?

Kamerbewoners en woonbootbewoners die dit jaar nog geen honderd gulden lastenverlichting hebben ontvangen kunnen deze alsnog aanvragen.

BESTUURSDIENST - Ook inwoners die nog geen aanslag gemeentelijke heffingen 2001 hebben ontvangen moeten zelf een aanvraag indienen voor de honderd gulden lastenverlichting. Het ingevulde aanvraagformulier kan voor het einde van 2001 naar de gemeente worden gezonden onder antwoordnummer 10016, 2300 VB Leiden.
Bijna alle Leidse huishoudens kregen dit jaar honderd gulden verrekend op de aanslag Onroerende Zaakbelastingen, die eind maart op de deurmat viel. Inwoners die in aanmerking kwamen voor (meerjarige) kwijtschelding kregen de 100 gulden apart uitbetaald.

Op kamers
Veel studenten en werkende jongeren op kamers, maar ook bewoners van verzorgingshuizen
betalen hun gemeentelijke belastingen 'indirect' via de huur van de kamer of de huur van de
instelling. De bewoners van verzorgingshuizen ontvangen de zalmsnip automatisch.
Alle andere kamerbewoners moeten de honderd gulden zelf aanvragen via het daarvoor bestemde formulier. Deze regeling geldt tevens voor de bewoners van woonboten in de gemeente Leiden.

Aanvraagformulieren
De aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar bij de balie van het stadhuis en het Stadsbouwhuis. Voor nadere informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Relatie-
beheer van de gemeentelijke Belastingdienst (071-5165611 of 071-5165614).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie