Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tower Technology introduceert Legacy Links

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tower Technology introduceert Legacy Links
Naadloze aansluiting op eerder geïnstalleerde Imaging- en COLD-systemen

Amersfoort, 9 juli 2001 - Tower Technology, leverancier van invoer- en verwerkingssystemen voor documenten, introduceert Legacy Links. Legacy Links is een innovatief softwarepakket waarmee klanten met een verouderde versie van Imaging- en/of COLD-systemen, deze snel en zonder hoge kosten kunnen upgraden naar TOWER IDM.

Legacy Links maakt optimaal gebruik van de gedistribueerde repository van Tower IDM en biedt hierdoor directe toegang tot afbeeldingen en andere bestanden die zijn opgeslagen in verschillende documentsystemen. Op dit moment biedt Tower standaard Legacy Links voor FileNet en IBM systemen. Door het gebruik van Legacy Links, kan TOWER IDM worden gebruikt in combinatie met Optika, Eastman, Mobius of andere eenvoudige documentsystemen die nog gebruik maken van DOS.

Legacy Links gebruikt onder meer synchrone database replicaties om de index records gelijk te trekken met die van het doelsysteem. De gebruiker heeft gelijktijdig toegang tot images, COLD pages en andere documenten die zijn opgeslagen op het legacy systeem, via een desktop client of een browser. Alle documenten, onafhankelijk van de bron, kunnen met één druk op de knop worden samengevoegd, geconverteerd en indien nodig worden bekeken met de universele IDM Viewer.

"Een van de moeilijkste punten waar klanten tegenaan lopen wanneer ze te groot worden voor hun document verwerkingssysteem, is hoe ze kosteneffectief kunnen omgaan met oudere, bestaande gegevens", zegt John MacLean, product development director voor TOWER Technology. "Legacy Links geeft klanten diverse nieuwe mogelijkheden om toegang te krijgen tot deze legacy data."

Met Legacy Links kunnen klanten documenten migreren op de manier die zij zelf willen. Deze keuze bestaat uit de volgende mogelijkheden:
- Het in één keer verplaatsen van documenten en de daaraan geassocieerde indexen
- Het in één keer verplaatsen van documenten met nieuwe indexen
- 'Day-forward' operatie waarbij TOWER IDM wordt gebruikt met een continue toegang voor bestanden die op het legacy systeem staan opgeslagen
- Doorwerken met het legacy systeem met ofwel gelijktijdige ofwel batchgewijze updates naar de TOWER IDM repository.
Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business transacties. Tower's expertise op het gebied van e-Business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het Web. De integratie van backoffice processen en al aanwezige gegevens met het Web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is gekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.

Voor meer Informatie:
Tower Technology
Suzanne Marwood

+44 (0)20-3012265
(suzanne.marwood@towertechnology.co.uk)

Whizpr
Ward van Beek
0317-410 483
(tower@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie