Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe bestuursvoorzitter Andersen Nederland

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arthur Andersen
Zoek soortgelijke berichten
Arthur Andersen

Contactpersonen: De heer J. Dalhuisen RA, Bestuursvoorzitter Andersen 010 - 880 14 57

Victoria Verheul, Public Relations 010 ­ 880 11 72

Rotterdam
9 juli 2001

NIEUWE BESTUURSVOORZITTER ANDERSEN NEDERLAND

Vanaf 1 juli 2001 is de heer J. Dalhuisen RA de nieuwe bestuursvoorzitter van Andersen Nederland. Dalhuisen volgt de heer drs. P. Maaskant RA op die 13 jaar de functie van Country Managing Partner heeft bekleed. Maaskant blijft als senior partner aan de maatschap verbonden.

In lijn met de nieuwe wereldwijde Andersen strategie en besturingsfilosofie is een dagelijks managementteam bestaande uit drie personen geformeerd. Het bestuursteam wordt ingedeeld naar drie aandachtsgebieden, te weten Markets & Solutions, Operations en People. Dalhuisen wordt vanuit zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de portefeuille Markets & Solutions. De heer drs. J.M. van Trigt, tevens leider van de fiscale praktijk, wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Operations. De heer drs. J.P.G. Koedijk, tevens verantwoordelijk voor de juridische praktijk opererend onder de naam Andersen Legal/ Wouters Advocaten & Notarissen, neemt in het dagelijks bestuur de portefeuille People op zich.

De heer drs. H.H.H. Wieleman RA is benoemd tot voorzitter van de accountancy praktijk van Andersen Nederland.
Andersen
Andersen is een wereldwijde leider op het gebied van zakelijke dienstverlening. Andersen biedt geïntegreerde oplossingen vanuit diverse competenties zoals Accountancy, Belastingadvies, Business Consulting, Corporate Finance en Juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 1913 is een onafgebroken autonome groei gerealiseerd. Bij Andersen Nederland werken 1.600 mensen, wereldwijd werken 85.000 mensen in 84 landen. In het boekjaar 2000 bedroeg de omzet US$8,4 miljard. Meer informatie is ook te verkrijgen op onze website:www.andersen.com.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie