Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord, Boxtel: getuigen gezocht van ongeval

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 9-07-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

POLITIE ZOEKT GETUIGEN ONGEVAL, Schijndel

In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 juli heeft op de Europalaan - Sportparklaan in Schijndel een ongeval plaatsgevonden. Rond 00.15 uur was een 51-jarige fietser uit Schijn-del door nog onbekende oorzaak gevallen. De man werd met op het oog licht letsel overge-bracht naar een ziekenhuis in Veghel. In de loop van de week bleek echter dat het letsel van de man veel ernstiger was dan het zich in eerste instantie liet aanzien. De man blijkt 6 ribben te hebben gebroken, zijn nieren en een long zijn beschadigd. Verder heeft hij nog ernstig inwendig letsel. De man ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis, waarbij zijn toe-stand niet is verbeterd. Kennelijk zijn er voorbijgangers getuigen geweest van het ongeval. De politie wil graag in contact komen met deze getuigen om de toedracht van het ongeval te kunnen achter-halen. De politie Schijndel is bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

SNELHEIDSCONTROLES

Plaats: Straat: toegestaan snelste gecontr. overtreders Haaren Heusdensebaan 60 km/u 85 km/u 121 19 Biezenmortel Biezenmortelsestraat 60 km/u 83 km/u 102 12

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Schijndel

Zondagavond zijn Twee autobestuurders gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising Structuurweg - Boschweg in Schijndel was een auto bestuurd door een 21-jarige man uit Schijndel achter tegen een auto bestuurd door een 23-jarige man uit Schijndel gereden. De 21-jarige zag te laat dat de auto voor hem stilstond. Beide bestuurders zijn overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Een bestuurder met een hoofdwond en de andere met nek-klachten.

TE VEEL GEDRONKEN, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag werd een aanrijding gemeld op Plein 1944 in Schijndel. Aldaar was een auto bestuurd door een 24-jarige man uit Den Bosch op de rotonde rechtdoor gereden. Hierdoor stond hij vast op de rotonde. Bij controle bleek de bestuurder te veel ge-dronken te hebben om met een auto te mogen rijden. De man werd hiervoor bekeurd en kreeg een rijverbod van 5 uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Boxtel

Maandagmorgen is een 21-jarige man uit Boxtel aangehouden. In een woning aan de van Rijckevorselstraat in Boxtel had hij enkele familieleden met een mes bedreigd. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Baanderherenweg in Boxtel. Een portier van de auto werd opengebroken. De radio-cdspeler, een zonnebril en een jas werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie