Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden stadsverwarming in Deventer

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

WERKZAAMHEDEN STADSVERWARMING

Essent heeft besloten een deel van de stadsverwarming te vernieuwen. De aannemer van Essent, de firma Siers, start daarmee op maandag 9 juli in de Broederenstraat. Het werk van de WMO is dan afgerond. De firma Siers begint met het opnemen van de bestrating, vervolgens wordt een sleuf gegraven en worden de leidingen vervangen. De werkzaamheden vinden plaats in een deel van de Broederenstraat (vanaf de Lange Bisschopstraat tot de Duivengang) en duren een week.

Als de aannemer de leidingen in de Broederenstraat heeft vervangen gaat hij verder met de werkzaamheden in het knooppunt Lange Bisschopstraat/Korte Bisschopstraat/Smedenstraat. In de Lange Bisschopstraat wordt ongeveer 14 meter leiding vervangen en in de Korte Bisschopstraat ongeveer 10 meter. De verwachting is dat de werkzaamheden in dit deel ongeveer twee weken gaan duren (16 tot 27 juli).

Bereikbaarheid

De winkels blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor klanten. Hoewel de aannemer probeert om overlast tot een minimum te beperken is enige overlast uiteraard onvermijdelijk. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Informatie

Voor informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Paas van Essent, telefoon 038-8521211. Voor algemene informatie over de herinrichtingswerkzaamheden kunt u terecht bij de projectleider, de heer C. Looijen, sector Stads- en Dorpsbeheer, telefoon 694243. Ondernemers kunnen met vragen terecht bij hun straatvertegenwoordiger of bij de stadsmanager, de heer J. Webbink, telefoon 631601.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie