Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam ondertekent intentieverklaring

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Janssens ondertekent intentieverklaring

Wethouder Nico Janssens (onder meer Sport en Recreatie) ondertekent maandag 9 juli om 16.00 uur in kamer 113 van het stadhuis een intentieverklaring voor de oprichting van de Stichting Verenigingsondersteuning. Hij doet dit samen met Gerard van Rijk, voorzitter van de stichting Sportplatform (het overkoepelende orgaan van 11 Rotterdamse sportbonden). De Stichting Verenigingsondersteuning zal in nauw overleg met de dienst Sport en Recreatie maatregelen bedenken en uitvoeren voor de 530 sportverenigingen die Rotterdam telt. Het bestuur zal voor het grootste deel bestaan uit vertegenwoordigers die het Sportplatform zal voordragen. Daarmee wil de stichting haar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie