Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lierse gemeenteraad kiest voorlopig voor de LMS-variant

Datum nieuwsfeit: 09-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente De Lier

Lierse gemeenteraad kiest voorlopig voor de LMS-variant In de raadsvergadering van donderdag 28 juni 2001 heeft de raad van de gemeente De Lier een voorlopige keuze over de toekomst van het dorp gemaakt.

Bij meerderheid van stemmen heeft de gemeenteraad voorlopig gekozen voor de LMS-variant (4-3 variant). De variant waarin De Lier, Maasland en Schipluiden samengaan.

Tevens is een motie aangenomen waarin staat dat de 4-3 variant, met daarbij de vorming van een LMS-gemeente aan een volksraadpleging moet worden onderworpen. Na deze volksraadpleging zal de definitieve besluitvorming in de raad volgen. Dit besluit zal worden voorgelegd aan het provinciaal bestuur.

Tweede informatieavond ´Stop Inbraak´
Op maandagavond 25 juni 2001 werd er door politie Haaglanden in samenwerking met de gemeente De Lier een informatieavond gehouden met als thema ´Stop Inbraak´. De nadruk lag tijdens de bijeenkomst op inbraakpreventie. Wijkagent Willem Smit legde uit hoe inbrekers te werk gaan en toonde diverse manieren om woningen te beveiligen. Ruim 65 mensen kwamen naar de raadzaal van het gemeentehuis om te horen hoe zij een dief te slim af kunnen zijn.

Vanwege de vraag naar een tweede informatieavond wordt er nogmaals een informatieavond ´Stop Inbraak´ gehouden. Deze vindt plaats op 9 juli 2001 in de raadzaal van het gemeentehuis van De Lier. Aanvang: 19.30 uur.

Wilt u deze informatiebijeenkomst bijwonen, dan verzoeken wij u vriendelijk naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u wenst te komen door te mailen aan mevrouw C.R. van der Meer: (cr.vandermeer@delier.nl)

Tot ziens op maandag 9 juli!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie