Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-business oplossingen voor de financiële dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

marviQ en Accenture sluiten strategische overeenkomst

Geïntegreerde e-business oplossingen voor de financiële dienstverlening

Amsterdam, 10 juli 2001 - marviQ en Accenture hebben een alliantie gesloten. marviQ is een Europese e-business services provider en Accenture is een wereldwijd opererend consultancyconcern voor organisatieadvies en technologische ondersteuning met een dienstenpakket bestaande uit consulting, outsourcing, technologie, allianties en venture capital. Beide bedrijven gaan hun technologie, deskundigheid, kennis en ervaring samenvoegen om geïntegreerde e-business diensten te leveren. De eerste markt waarop beide bedrijven zich zullen richten, is de financiële dienstverlening in Europa.

Groot voordeel voor klanten
Nieuwe en huidige klanten kunnen hun bestaande IT-infrastructuur ontsluiten naar het internet en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om interactief te werken met klanten, partners en medewerkers. "Dit is een groot voordeel voor iedere organisatie", aldus Frank Kales, CEO van marviQ. "Want wij bieden nu de ingrediënten die essentieel zijn voor het ontwikkelen, implementeren en uitbouwen van bestaande en nieuwe commerciële diensten."

Lage initiële investeringen
De kracht van marviQ als e-business services provider is dat grote ondernemingen met het marviQ Integration Platform snel geïntegreerde nieuwe commerciële diensten kunnen opzetten, voortbouwend op hun bestaande ICT-infrastructuur. Arjen Wentzel, Associate Partner bij Accenture: "Zowel nieuwe als huidige klanten kunnen optimaal profiteren van een zeer snelle time-to-market en lage initiële investeringen als gevolg van het gehanteerde service-model."

Sterk samenwerkingsverband
Kales stelt: "Samen kunnen we onze klanten zowel de technologie als de consultancy bieden, waarmee zij geïntegreerde oplossingen in de vorm van een business-service kunnen gebruiken. Een partner als Accenture biedt ons de mogelijkheid om in geheel Europa slagvaardig onze klanten te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe e-business initiatieven. Niet alleen met hoogwaardige technologie, maar ook met marktkennis en consultancy."

Accenture
Accenture is een wereldwijd opererend consultancyconcern voor organisatieadvies en technische ondersteuning, met een omzet van 10,3 miljard dollar. Het bedrijf wil een rol innemen als ontwikkelaar, architect en bouwer van de nieuwe economie. In 46 landen werken meer dan 70.000 medewerkers voor klanten in alle denkbare branches, van wie 800 in Nederland. De diensten die het netwerk van Accenture verleent, lopen uiteen van het verschaffen van risicokapitaal en het lanceren van bedrijven tot diensten op het gebied van advisering, technische ondersteuning en samenwerkingsverbanden. Meer informatie over Accenture is te vinden op: www.accenture.com.

marviQ
marviQ is een Europese e-business service provider die geïntegreerde zakelijke oplossingen levert op basis van het eigen marviQ Integration Platform. Met de oplossingen van marviQ kunnen bedrijven, hun medewerkers en hun partners via internet samenwerken en zo gecentraliseerde toepassingen en data delen.

Met het Unlock, Extend, Connect-principe van het marviQ Integration Platform kunnen bedrijven en groepen bedrijven hun bestaande ICT-infrastructuur ontsluiten, integreren en koppelen aan internet. Verder kunnen zij op internet gebaseerde functionaliteit, zoals CRM, ERP, Document Management en Workflow Management, toevoegen in één geïntegreerde omgeving.

marviQ kan met haar eigen 100% Java-architectuur elke beheerde service bieden in een compleet beveiligde internetomgeving, op basis van toonaangevende ASP-technologie. Wereldwijd wordt marviQ gezien als één van de beste technologie-leveranciers en ze werkt nauw samen met leveranciers als Documentum, IBM, iPlanet, Lawson, MCI Worldcom, Microsoft, Oracle en Sun Microsystems. Meer informatie op: www.marviQ.com.

Voor meer informatie:
marviQ
Ankie Persoons
Tel. 020 - 850 92 00
E-mail: (ankie.persoons@marviQ.com)

Lammers van Toorenburg PR
Noud Heijna
Tel. 030 - 656 50 70
E-mail: (noud@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie