Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Virtuele workshops proza en poëzie

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 10 juli 2001

Virtuele workshops proza en poëzie

Eind augustus gaan de eerste virtuele schrijfworkshops van start van Writers @t Home. De workshops, waaraan maximaal tien mensen per workshop deelnemen, verlopen volledig via e-mail. Tot 13 augustus staat inschrijving nog open.

Tijdens een schrijfworkshop stuurt Writers @t Home, gedurende acht weken, elke week een opdracht per e-mail aan de deelnemers, met elke keer een ander thema. De deelnemers lezen het ingestuurde werk van elkaar en geven daarop feedback. Zo ontstaat een stimulerende, leerzame schrijfomgeving, waarbinnen niemand gebonden is aan tijd of plaats.

Om kennis te maken met de virtuele schrijfworkshop is er de cursus OEProazie¹ waarin zowel proza als poëzie aan bod komen. Writers @t Home acht deze workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Writers @t Home is een onderneming met trainers die goed thuis zijn op het gebied van literatuur en workshops. Ze publiceren zelf, geven les, of hebben zeer ruime ervaring met het schrijven en redigeren van teksten.

www.writersathome.nl
E-mail: (info@writersathome.nl)

VOOR DE REDACTIE


Meer informatie bij:

Hilda Koops, tel: 050-5418629 (oprichter Writers @t Home) e-mail: (ah.koops@writersathome.nl)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie