Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijzondere fondsenwerving voor Mappa Mondo Haaglanden

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Het Nederlandse Rode Kruis

10 Juli 2001

Bijzondere fondsenwerving voor Mappa Mondo Haaglanden: de actie "Kerst voor Kids"

Op 10 juli is de actie "Kerst voor Kids" van start gegaan. Doel van deze actie is om een bijdrage te leveren aan de financiering van het nieuwe Mappa Mondo huis, dat in Rijswijk gebouwd zal worden.

De actie is een initiatief van kerstpakkettenfabrikant Cibo Natale. Van elk verkocht pakket gaat direct Fl 2,50 of Fl 5,- naar het Mappa Mondo huis. Meer over deze actie: www.kerstvoorkids.nl

Het Mappa Mondo huis is een huis waar kinderen van 0 tot 16 jaar die lijden aan de levensbedreigende ziekte met de grootst mogelijke zorg worden omringt.In 1997 werd het eerste Mappa Mondo huis in Wezep (Gelderland) gerealiseerd. Mappa Mondo Wezep kan echter jaarlijks maar 20 a 30 kinderen opvangen. Uitbreiding is dus noodzakelijk. Naar verwachting zal het tweede Mappa Mondo huis, met de naam Mappa Mondo Haaglanden, medio 2002 geopend worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie