Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GE Access lanceert nieuw Europees integratiecentrum

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

10 juli 2001

GE Access lanceert nieuw Europees integratiecentrum ~ centrum in Montfoort biedt verbeterde ondersteuning aan resellers tegen lagere kosten en met een kortere levertijd ~

GE Access, toonaangevend value-added technische distributeur van complexe computeroplossingen, -producten en -diensten, heeft de deuren van haar vernieuwde Europese integratiecentrum geopend. Het reeds bestaande centrum is gerenoveerd en uitgebreid om resellers nog betere op maat gemaakte ondersteunings- en ontwikkelingsdiensten te kunnen bieden.

"Dit is wederom een bewijs van onze nooit aflatende inzet om betrouwbare en krachtige oplossingen te leveren en tegelijkertijd de standaarden te bepalen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie