Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg sluit onderzoek naar mishandeling meisje

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 10-07-2001
Mediabericht 10 juli (15.00 uur)

HORST Onderzoek mishandeling afgesloten

HORST De politie heeft het onderzoek afgesloten met betrekking tot een mishandeling van een 17-jarige meisje uit Melderslo op zondagmorgen 20 mei. In totaal zijn vier verdachten aangehouden: twee vrouwen uit Horst van 18 en 19 jaar en twee mannen uit Venlo van 18 en 22 jaar.

Het slachtoffer werd na het uitgaan, opgewacht door de twee vrouwen die haar belaagden. Op dat moment kwam de 19-jarige vriend van het slachtoffer uit Smakt tussenbeide. Een groepje van vier mannen zag dit gebeuren en wilden dit de vriend van het slachtoffer betaald zetten. De twee Venlonaren volgden het slachtoffer en haar vriend waarbij het slachtoffer viel en daarbij haar enkelbanden scheurde. Een van de Venlonaren heeft de mond van het slachtoffer dichtgehouden zodat zij niet kon schreeuwen als zij door de twee vrouwen werd getrapt terwijl zij op de grond lag. De andere Venlonaar wist de vriend van het slachtoffer te achtervolgen en te trappen. Door onderzoek van de politie is duidelijk geworden wie welk aandeel heeft gehad in de mishandeling. Tegen het tweetal uit Venlo en het tweetal uit Horst is proces verbaal opgemaakt. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie