Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen ter inzage op gemeentehuis van Ede

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Onherroepelijk goedgekeurd plan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat met ingang van 12 juli 2001 de volgende bestemmingsplannen ter inzage ligt:

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe omgeving Goorsteeg 126 te Ede
Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een functiewisseling van een agrarisch bedrijf naar drie nieuw te bouwen woningen op het perceel Goorsteeg 126 te Ede.

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe omgeving Hessenweg 58 te Ede
Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een functiewisseling van een agrarisch bedrijf naar drie nieuw te bouwen woningen op het perceel Hessenweg 58 te Ede.

Deze onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplannen liggen ter visie bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.Ede, 10 juli 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie