Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Zuid, Heerlen: inbraak in cafe

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 10-07-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 14.45 u) Dinsdag, 10 juli 2001

District Heerlen

Heerlen; ingebroken
Afgelopen maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een cafe aan de Geerstraat in Heerlen. Inbrekers zijn die zondag op maandagnacht door forcering van een raam het cafe-pand binnengedrongen en hebben drank, een stereo-installatie, een cd-wisselaar en een aantal cds gestolen. Ook zijn twee speelautomaten opengebroken waaruit het klein-/geld is gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in. Diezelfde zondag op maandagnacht is ingebroken in een woning aan de LTM-weg in Heerlen. De inbrekers die de woning vermoedelijk via de achterzijde zijn binnengedrongen, hebben sieraden, een viderecorder, een laptop, foto/videocameras en geld gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan.
Afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht omstreeks 04.00 uur is ingebroken in een winkel aan de Anjelierstraat in Heerlen. Inbrekers zijn de winkel binnengedrongen door een raam te vernielen. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal is gestolen (moet nog precies worden nagekeken) doch de inbrekers zijn in ieder geval aan de haal gegaan met sigaretten en shag. De politie stelt een nader onderzoek in.

Heerlen; aangehouden
Afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht omstreeks 00.30 uur kreeg de politie een melding van getuigen dat er ingebroken werd in een woning / pand aan de Pappersjans in Hoensbroek/Heerlen. Zou zouden de inbrekers het pand zijn binnengedrongen en een tv-toestel hebben gestolen. De politie die terplaatse ging en in de omgeving een onderzoek instelde trof, op de Gildestraat in Heerlen bij een auto en een bromfiets/scooter een drietal personen die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij nader onderzoek in de auto trof de politie een tv-toestel aan. Het drietal, een vrouw (29) uit Heerlen en twee mannen (32 / 53) uit respectievelijk Nuth en Heerlen werden op verdenking van de inbraak/diefstal aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De auto en het tv-toestel werden inbeslaggenomen. Omdat de politie vermoedens kreeg dat de bromfiets-scooter die bij hen stond mogelijk ook was gestolen, werd de bromfiets eveneens voor nader onderzoek inbeslaggenomen. De politie stelt een nader / verder onderzoek in.

Heerlen; inbeslaggenomen
Bij controle vanmorgen op de Saroleastraat in Heerlen van een 27-jarige Heerlenaar bleek dat de man dertien bolletjes verdovende middelen (totaal bijna 2,5 gram cocaine en heroine) bij zich had. De verdovende middelen werden samen met een geldbedrag van ruim zeshonderdveertig gulden die de Heerlenaar ook bij zich had, inbeslaggenomen. De man werd op verdenking van handel in verdovende middelen / het bezit van verdovende middelen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie