Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inventarisatie-avond Inrichting Cothen, Wijk bij Duurstede

Datum nieuwsfeit: 10-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Aftrap wijkgericht project Duurzame Inrichting Cothen.

Binnenkort starten we met de voorbereiding van het wijkgerichte project Duurzame Inrichting Cothen, voor een leefbare en veilige buurt. Een project dat vóór u, maar vooral ook dóór u gestalte moet krijgen.

Als aftrap van het project nodigen wij alle bewoners van Cothen uit voor een knelpunten-inventarisatie-avond, op 10 juli in het dorpshuis. U kunt tijdens deze inloopavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur knel en aandachtspunten aandragen met betrekking tot de openbare ruimte in Cothen.
Het kunnen groene knelpunten zijn, punten met betrekking tot wegen en verkeer(sluipveiligheid), of aandachtspunten met een meer sociaal karakter. Kortom: ieder verbeterpunt is welkom.

Met al deze punten gaan wij vervolgens aan de slag met een nog samen te stellen werkgroep waarin ook uitdrukkelijk bewoners van Cothen gevraagd worden zitting te nemen. Het eindresultaat van deze werkgroep zal een conceptplan zijn, waarin voor zoveel mogelijk knelpunten een duurzame oplossing wordt aangedragen. Dit conceptplan zal in januari-februari 2002 gedurende 4 weken voor inspraak ter visie worden gelegd. De exacte datum wordt in december in de Wijkse Courant en op internet gepubliceerd.
Een aantal belangrijke verbeterpunten is al door bewoners aangedragen en wordt in het plan meegenomen.

Als u nog vragen heeft over de procedure of het project, kunt u contact opnemen met de projectleider, Maarten Kylstra, tel. 595 617

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie