Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extratainment Roth spreekt op mobile entertainment congres

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotterdam, 18 juni 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT CEO CURT ROTH SPREEKT OP MOBILE ENTERTAINMENT CONGRES

ExtraTainment CEO Curt Roth spreekt op het congres Mobile Entertainment op woensdag 11 juli 2001 in het München Luchthaven Marriott Hotel in München, Duitsland.
Roth spreekt om 11.15 uur op de tweede dag van het congres, met als thema "Mobile Entertainment Services". Zijn presentatie is getiteld "Entertainment content for Mobile Devices, zoals WAP, GSM/Pocket PC and i-Mode".

Het Mobile Entertainment Congres richt zich op de technische en zakelijke mogelijkheden van mobiele entertainment content. Aan bod komen onder andere onderwerpen zoals; zakelijke strategieën, de voordelen van samenwerking en het succes van 'mobile entertainment' in Japan.
Het congres vindt plaats op dinsdag 10 en woensdag 11 juli in het München Luchthaven Marriott Hotel in München, Duitsland. Naast ExtraTainment spreken onder andere Nokia Networks en Siemens. Het congres wordt georganiseerd door EuroForum Duitsland. Voor meer informatie, zie:
www.euroforum.de/themen/uebersicht/tk/

ExtraTainment wordt wereldwijd gezien als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van creëren en leveren van mobiele multimedia content.
ExtraTainment biedt streaming, narrow bandwidth entertainment content zoals cartoons, animaties en games voor de mobiele markt via SMS, WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System), Pocket PC's en Internet. Dankzij de narrow bandwidth multimedia content van ExtraTainment kunnen mobiele netwerken nu al multimedia content aanbieden over het huidige netwerk zonder de aanwezigheid van een broadband infrastructuur zoals 3G. De cartoons van ExtraTainment kunnen bekeken worden via lage- en medium snelheid GSM en GPRS netwerken, waardoor men een 3G ervaring krijgt over een 2G netwerk. De content is voor een jong publiek, is niet gebonden aan taal en cultuur en leent zich daardoor bij uitstek voor de internationale markt. ExtraTainment levert ook content gericht voor de locale markt in Europa, Azië en Australië.

ExtraTainment is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award.

Meer informatie over ExtraTainment is te vinden:
Internet corporate www.extratainment.com
Internet entertainment www.extratainment.com/cartoonmayhem.html WAP phones www.waptoons.com
Pocket PC's www.pockettainment.com

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail (mijke.niks@extratainment.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie