Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herman de Haan nieuwe Managing Director Vizzavi Nederland

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Amsterdam, 11 juli 2001

Herman de Haan nieuwe Managing Director Vizzavi Nederland

Vizzavi, de multi-access portal van de Vodafone Groep en Vivendi Universal, heeft vandaag aangekondigd dat Herman de Haan Managing Director wordt voor de Nederlandse portal en ISP (Internet Service Provider) van Vizzavi Nederland.

Herman de Haan was hiervoor werkzaam voor ad 2-one, dat digitale sales en marketing diensten aanbiedt. Hier bekleedde hij de functie van Managing Director en Senior Vice President Direct Marketing voor Europa. Herman de Haan was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in België en Nederland en betrokken bij new business en stategy development voor de gehele Europese bedrijfsvoering.

Voorafgaand aan zijn betrekking bij ad 2-one, was Herman de Haan leidinggevend voor de OgilvyOne Groep in Nederland, bestaande uit 150 medewerkers in de Communicatie, Telemarketing, Interactive en Consulting afdelingen van het bedrijf.

Evan Newmark, CEO van Vizzavi Europa zegt over de aanstelling van Herman de Haan: "Wij zijn verheugd dat Herman ervoor heeft gekozen de interim manager bij Vizzavi Nederland te vervangen en plaats te nemen aan het hoofd van één van de snelst groeiende portal- en ISP organisaties. Hij beschikt over de juiste combinatie van vaardigheden en persoonlijkheid om deze uitdagende taak op zich te nemen."

Vizzavi
Vizzavi is de multi-access portal in Nederland van de Vodafone Group, Vivendi Universal en Libertel-Vodafone. Via PC en mobiele telefoon biedt Vizzavi overal en altijd toegang tot informatie en diverse interactieve services die naar persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. Als eerste in Nederland biedt Vizzavi location based services. Bovendien hebben gebruikers met Vizzavi gratis toegang tot internet en kunnen ze gratis SMS-en. Vizzavi biedt een gevarieerd aanbod aan gepersonaliseerde services, zoals nieuws, weer, verkeer, sportnieuws, financieel nieuws en entertainment. Gebruikers van Vizzavi krijgen een eigen e-mail adres en een persoonlijke startpagina. Via internet, SMS, WAP of e-mail kunnen gebruikers informatie ontvangen waarin zij geïnteresseerd zijn. Het aantal services van Vizzavi wordt voortdurend uitgebreid. Zo zal met gebruikmaking van de nieuwste technieken onder andere het beluisteren van muziek en op den duur het bekijken van videobeelden via de mobiele telefoon ontwikkeld worden.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie