Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegener neemt Action Team over

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Wegener NV
Zoek soortgelijke berichten
Wegener NV

11-07-2001 17:02

Wegener neemt Action Team over

De directie van Wegener Direct Marketing Nederland BV (groepsmaatschappij van Wegener NV) en All-Ways Holding BV, de aandeelhouder van Action Team BV te Amsterdam, hebben in de afgelopen periode gesprekken gevoerd omtrent een mogelijke aankoop door Wegener van het gehele geplaatste aandelenkapitaal in Action Team BV. De gesprekken hebben inmiddels een dusdanig stadium bereikt dat de verwachting gewettigd is dat overeenstemming bereikt kan worden.

Action Team is gespecialiseerd in sales promotion en hostess diensten, voornamelijk op evenementen en beurzen. Met de overname wordt de positie van Wegener Fieldmarketing als marktleider op het gebied van sales, merchandising en promotionele acties, verder versterkt. De omzet van Action Team bedroeg in 2000 ca. EUR 2,5 miljoen.

Het betrokken vertegenwoordigend overleg, de vakorganisaties en de Sociaal Economische Raad zijn inmiddels omtrent het bovenstaande geïnformeerd.

Apeldoorn, 11 juli 2001

Raad van Bestuur
Wegener NV

Voor nadere informatie: Wegener NV, concern communicatie: tel.: 055-5388652

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie