Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 11-07-2001
3e Persbericht 11 juli 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagmorgen om 8.35 uur is in de parkeergarage van de Heuvel Galerie een 26-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De gewaarschuwde politie trof de man bij een gepar-keerde auto aan. Hij had deze geopend en wilde daarmee vertrekken. Bij navraag bleek de auto uit Dedemsvaart afkomstig te zijn. Bij de verdachte zijn een autoradio key card en een zonnebril aangetroffen. De goederen bleken afkomstig te zijn uit de auto. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Diefstal auto
Afgelopen nacht is vanaf de Vondellaan een rode personenauto, Opel Corsa, kenteken LT-83-YS, gestolen.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 13.50 uur raakte bij een aanrijding op de Nieuwe Waalreseweg een 46-jarige bromfietser uit Valkenswaard gewond. Hij reed richting K. de Jongstraat. Uit tegen-overgestelde kwam een 65-jarige automobiliste uit Waalre gereden. De bromfietser hield niet voldoende rechts. Hij kwam daarbij op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer en botste frontaal tegen de auto. De man liep ernstige verwondingen op aan zijn benen. Hij is overgebracht naar het St. Annaziekenhuis te Geldrop.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie