Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 11-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

VERKEERSCONTROLE, Vught

Dinsdagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de rijksweg N65 onder Vught. Totaal 11 bestuurders werden bekeurd. Een bestuurder werd bekeurd voor het rechts inhalen in plaats van links, een bleek de vluchtstrook te volgen in plaats van de rijbaan. Drie droegen geen autogordel, twee reden te hard en twee bleven er zonder noodzaak links rijden.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 38-jarige man uit Den Bosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van fl. 410,-. De controle vond plaats op de Clarissenstraat in Boxtel.

In dezelfde nacht werd ook een 20-jarige man uit Schijndel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van fl. 410,-. De controle vond plaats op de Papaverstraat in Schijndel.

BROMFIETS GESTOLEN, Vught

Woensdagmorgen rond 06.30 uur is vanaf de Vliertstraat in Vught een grijs/blauwe Aprilia Area bromfiets gestolen. De eigenaar had de bromfiets juist klaar gezet voor de woning en afgesloten om te gaan werken. Hij ging nog even binnen om iets te pakken toen hij lawaai hoorde. Toen hij buiten keek, zag hij dat zijn bromfiets gestolen werd. De auto die hij daarbij zag bleek eerder in Eindhoven gestolen te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie