Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 11-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Floralaan in Boxmeer is dinsdagmiddag rond 16.10 uur een 44 jarige fietser uit Beugen gewond geraakt. In een bocht van het fietspad langs de Floralaan heeft het slachtoffer waarschijnlijk op het midden van het fietspad gereden kennelijk met de bedoeling linksaf te slaan. Uit tegenovergestelde richting naderde een 20 jarige bromfietser uit Boxmeer die de fietser niet meer kon ontwijken. Beiden kwamen ten val. De fietser is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

INBRAAK IN KERK

Tussen dinsdagmiddag en zaterdagavond is ingebroken in een kerk aan het Kerkpad in St. Hubert. In de kerk bleek men geprobeerd te hebben de tabernakel open te breken waardoor schade ontstond. Er wordt niets vermist. Het schadebedrag is onbekend.

ONDER INVLOED

Een 31 jarige inwoner van Cuijk is dinsdagavond bekeurd wegens rijden onder invloed. De man werd gecontroleerd op het Hazeleger in Cuijk. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 2 uren en een boete van f. 410,-.

DIEFSTAL

Uit een shovel en een graafmachine zijn in de nacht van dinsdag op woensdag diverse spullen gestolen. Deze werkmaterialen stonden geparkeerd aan de van Ophovenlaan in Wilbertoord. Nadat de sloten vernield waren gingen onbekenden er vandoor met geluids- en zendapparatuur, een telefoon, gereedschap en een 2 brandblussers. De totale schade is onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie