Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorverkoop Back Home gestart

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 2

Voorverkoop Back Home als een speer gestart

Verhuizing naar Podium enthousiast ontvangen

De Overijsselse Poprevival 'Back Home' staat tot en met 2003 in Popcentrum Podium in Hardenberg. De verhuizing van de megahallen van de familie Van der Most naar het intiemere popcentrum is, gezien de reacties en de voorverkoop, zeer goed ontvangen. Naast de traditionele Back Home, op de derde vrijdag in september, komt er als surprise rond Kerst jaarlijks een Back Home Christmas Party.

De drie voorgaande versies waren schitterend in de Evenementenhal Hardenberg maar het werd te groot. Podium leent zich bij nader inzien veel beter voor het muziekfeest dat Back Home moet zijn. Zo zal de sfeer van de beroemde Hardenbergse discotheken uit de seventies: The Castle, The City en Papillon veel beter door de zeven oud-diskjockeys van de stichting benaderd kunnen worden. Gasten van het evenement kunnen van de ene naar de andere bar en onderweg aanleggen bij het inpandige cafetaria of de shoarmabar.

In de trappenhuizen zal het een groot feest der herkenning zijn. Herman Potgieter (Podium) en Roel Zweers (Back Home) hadden wel reacties verwacht maar niet zo massaal. "Op de eerste dag van de voorverkoop zijn er al 150 kaarten verkocht, kun je zien hoe Back Home leeft in de regio. We gaan voor pure gezelligheid en we zullen laten zien hoe creatief we zijn in het aankleden van ons complex. Je kent Podium op 21 september niet weer," aldus een enthousiaste Herman Potgieter die nog eens benadrukt dat er slechts één keer entree betaalt hoeft te worden voor het hele evenement. "Back Home in Podium is echt gaaf. Back Home is back home heb ik al gezegd en dit is niet het einde. De stichting is terug bij haar roots; de Hardenbergse Horeca. In het geheim zijn we al bezig in samenwerking met Horeca Hardenberg iets heel erg leuks te gaan organiseren. Als dat lukt staat Hardenberg zo weer hoger op de gezelligheidskaart van Nederland. De ontwikkelingen rond Podium inspireren je tot meer," voegt Zweers er lachend aan toe.

De voorverkoop van Back Home IV september vindt plaats bij Music Center in Hardenberg. Er zijn 'slechts' 1500 kaarten beschikbaar en vol = vol. De entree bedraagt fl. 15,00.

woordvoerders: Back Home: Roel Zweers 06-54313611 & Podium: Herman Potgieter 06-21588684

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie