Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Keizerstraat in Scheveningen krijgt winkelstraatmanager

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-07-10: Keizerstraat in Scheveningen krijgt winkelstraatmanager pag.nr.=7659

De gemeente Den Haag stelt de Stichting Winkel en Bedrijven (SWB) in staat om nog in 2001 een winkelstraatmanager voor de Keizerstraat aan te stellen. De winkelfunctie van de Keizerstraat staat al enige tijd onder druk. De winkelstraatmanager gaat zich voor een beter functioneren richten op zaken als branchering, onderlinge samenwerking en promotie.

De winkelstraatmanager van de Keizerstraat gaat nauw samenwerken met de betreffende ondernemers en de gemeentelijke diensten om de volgende doelen te realiseren.

*

vergroten van de onderlinge samenwerking en verhogen van de organisatiegraad van de ondernemers in de Keizerstraat;
*

realiseren van een gedragen beeld van de gewenste branchering in de Keizertraat, inclusief het opstellen van een Plan van Aanpak;
*

komen tot een door de ondernemers gezamenlijk opgezet en gedragen promotieplan.

Het inzetten van een winkelstraatmanager als instrument om de functie van de Keizerstraat te versterken is tijdens het interactieve planproces van het Masterplan Scheveningen-Kuststrook besproken. Daarbij is ook over het verbeteren van de aansluiting van de kop van de Keizerstraat op de Boulevard gepraat om meer loop van de Boulevard naar de keizerstraat te creëren. Het Masterplan wordt op 19 juli aan de gemeenteraad ter vaststelling voorgelegd. In het Masterplan wordt aangegeven dat een winkelstraatmanager op een zo kort mogelijke termijn wordt aangesteld.

10 juli 2001

last update: 10 juli 2001 ;pag.: 7659; auteur: 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie