Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug, 09.10 uur

Datum nieuwsfeit: 11-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-07-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.10 uur
Woninginbreker op heterdaad aangehouden

VEENENDAAL Dinsdagmiddag kwam bij de politie een melding binnen dat werd ingebroken in een woning aan de Brouwerstraat en dat de dader vermoedelijk nog binnen zou zitten.

Omstreeks elf uur ongeveer anderhalve minuut na de melding- was de politie met twee voertuigen ter plaatse. De agenten stelden zich rondom de woning op. De 27-jarige inbreker uit Rhenen zag geen uitweg meer en gaf zich over aan de politie.

Onderzoek in de woning wees uit dat de verdachte de woning al voor een groot gedeelte had doorzocht en een aantal goederen voor transport had klaargezet.

Man probeert verkeerscontrole te ontlopen

VEENENDAAL Dinsdagmorgen probeerde een bestuurder bij het zien van een verkeerscontrole de politie te ontlopen.

Tijdens de controle op de Buurtlaan Oost zagen agenten dat een bestuurder vlak voor het controlepunt zijn voertuig snel keerde en met hoge snelheid wegreed. Een motoragent zette de achtervolging in en zag de 35-jarige bestuurder uit Rhenen zijn voertuig op de Grote Beer had geparkeerd en bezig was een fiets uit te laden.

De agent zag dat de fiets nog op slot stond en vroeg de man om de sleuteltjes. De man gaf al snel aan dat hij de fiets zojuist had gestolen in Ede. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Oproep getuige(n)

COTHEN Op donderdag 5 juni j.l. vond op de Graaf van Sandenburgweg een aanrijding plaats tussen twee scooters. Een 17-jarige jongen en zijn passagier werden daar aangereden door een tot nu toe onbekende bestuurder die met hoge snelheid de macht over zijn scooter verloor en tegen de scooter van de 17-jarige jongen aanreed.

Door de aanrijding liep de scooter zware schade op en moest de passagier worden overgebracht naar het ziekenhuis met beenletsel. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze aanrijding. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug tel.: 0900 88 44.

Snelkraak

VEENENDAAL Bij een winkel aan de Zandweg vond in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juli een snelkraak plaats.

Ter plaatse constateerde de politie dat er een ruit van de winkel van ingegooid en dat de verdachte(n) in de winkel diverse vitrinekasten hadden opengebroken en vernield. De buit bestond uit autoradioapparatuur en navigatiesystemen. De politie is een onderzoek gestart.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie